Blog

Hoi hoi,

Welkom op mijn blog

Wat kun je hier verwachten?

Ik zal hier regelmatig nieuwe blogartikelen plaatsen. Deze artikelen zullen gaan over gezond leven, trainen, motivatie enzovoorts. Daarnaast wil ik ook updates geven over mijn trainingen en pogingen tot gezond leven. Hoewel ik genoeg kennis heb over gezond leven, gaat het ook bij mij niet vanzelf. Hiervoor kun je mij ook volgen op mijn instagram.

Wat maakt FIT &JOY anders dan andere blogs?

Ik heb meer kennis over blessures en bewegingsproblematiek door mijn studie dan de gemiddelde fitness- / health blogger. Buiten dat vind ik gezond leven belangrijker dan een goed lichaam hebben (dat komt vanzelf als je gezond leeft, maar is niet mijn focus). Gezond leven betekent ook dat je af en toe een stuk chocolade eet of uit eten gaat. Het is mijn doel om gezond leven makkelijker te maken voor iedereen. Dus ook als je niet gemotiveerd bent, een ontzettend druk leven hebt of last hebt van blessures. Ik ga de uitdaging aan!

In mijn blogs ga ik schrijven hoe je een gezonde leefstijl in jouw leven kunt toepassen. Aangezien het internet vol staat met onzin duik ik de wetenschappelijke artikelen in om de juiste informatie boven te krijgen. Deze zal ik uiteraard met jullie delen 🙂

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by