fit food

Op zoek naar een passend eetpatroon

Oke ik geef toe, mijn eetpatroon is de laatste tijd dramatisch! Ik ben op zoek naar anderen die hier moeite mee hebben, zodat wij elkaar kunnen helpen naar een gezond eetpatroon! Ben jij ook zoekende naar een gezond eetpatroon dat bij jou past en dat je makkelijk kunt toepassen? Lees verder!

Mijn valkuil

Ik weet donders goed hoe een goed eetpatroon er uit ziet en wat ik moet eten, maar toch lukt het niet. Zo zie je maar, denken en doen zijn twee hele verschillende dingen! Het ergste zijn de dagen op mijn stage. Ik ben daar vaak tot laat en mis dan het avondeten thuis. Hierdoor eet ik vaak onderweg een boterham of heb ik geen trek meer. Wanneer ik ’s avonds thuis ben krijg ik lekkere trek. Nou, je raadt het al, dan is er niets in huis meer veilig.

Wat eet ik dan?

Wat ik eet is erg wisselend, maar laten we het er op houden dat ik te weinig goede voedingsstoffen binnenkrijg en te veel suiker. Doordat ik moe ben na een lange dag, verlang ik naar suiker (snelle bron van energie). Het is niet zo dat ik super slecht eet, maar ik voel mijzelf er niet goed meer bij. Ik merk ook dat ik minder goed herstel na mijn trainingen en dat ik meer moe ben.

Tijd om te veranderen dus!

Komende tijd ga ik op zoek naar een eetpatroon die past bij mij en ik ga jullie daarin meenemen. Uiteraard zal ik er op mijn blog overschrijven, maar ik heb ook een besloten facebookgroep aangemaakt. Hierin kunnen we elkaar tips geven en gezonde recepten met elkaar delen!

Via onderstaande link kom je bij de groep terecht!

Facebookgroep

 

 

Posts created 62

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Open chat
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by