Joy

joy

Hi, ik ben Joy. Het is mijn missie om je met plezier te laten bewegen. Dit is dan ook de reden dat ik mijn werk als oefentherapeut Cesar en personal trainer met veel plezier uitvoer. Daarnaast plaats ik elke woensdag om 17.00 een nieuw artikel online met als doel om je te motiveren, inspireren of om je iets nieuws te leren.

Ik ben in augustus 2018 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in blessurepreventie en sport. Dit heb ik gedaan door de minor ‘Blessurepreventief samenwerken in de sport‘ aan de HAN in Nijmegen. Hier heb ik onder andere geleerd om training- en voedingsschema’s te maken. Dit ondersteunt mijn werk als oefentherapeut enorm.

Nadat ik mijn diploma heb bepaald heb ik een cursus Sportrevalidatie gevolgd. Verder staat er dit jaar nog een cursus Gecombineerde leefstijlinterventies bij kinderen met overgewicht op de planning en een verdieping op Patroonherkenning: schouder en elleboog.

Je mij ook volgen op Instagram of Facebook om een kijkje te krijgen in mijn dagelijks leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Open chat
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by