sport cadeautips

Sport gerelateerde cadeautips

Nog een paar weken en het is al kerst. Wil je een cadeau kopen voor een sportieveling (in spé) of ben je zelf een sportieveling en moet je nog een vragenlijst maken. Hieronder vind je wat ideetjes!

50 euro of meer

fitbit

 • Een sporthorloge

Als je iemand echt heel erg wilt verwennen is een sporthorloge een top idee. Ik heb zelf een fitbit charge 3, waar ik erg fan van ben.

 • Workout kledingsetje

Niets is leuker dan je workout starten met een nieuw setje kleding. Probeer wel een beetje te pijlen wat iemand leuk en fijn vindt, dat is namelijk erg persoonlijk. Van een gekleurde broek met een printje tot een standaard zwarte broek met zwart shirt. Ik ben persoonlijk meer van de zwarte kleding, maar ik zie ook veel dames een gekleurd setje rocken. Voor mannen geldt dit natuurlijk ook.

 • Een abonnement op een sportschool of een pakket met lessen

Wil je iemand echt stimuleren om te gaan sporten, koop dan alvast een paar lessen of een abonnement. Wel even opletten of het niet in het verkeerde keelgat schiet, haha.

 • Shirt van zijn/haar favoriete club

Geef een t-shirt of een pak van diegene zijn favoriete club cadeau.

stadion

 • Kaartje voor een wedstrijd

Ik kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag een kaartje voor de finale van het abn amro world tennis tournament in Rotterdam en wat was ik daar blij mee! Dit kan je uiteraard voor alle sporten doen.

 

Rond de 20 euro

 • Fitnessmat

Deze kan je vinden van een paar euro tot aan 20(+) euro. Uiteraard verschilt de mat dan ook erg in kwaliteit. Maar een fitnessmat is erg fijn om thuis of buiten oefeningen te kunnen doen op de grond.

 • Fitnesselastieken

Ook fitnesselastieken zijn ideaal voor een thuistraining. Ook deze kan je vinden in uiteenlopende prijscategorieën. Ik wil je wel aanraden om niet de goedkoopste te kiezen. Hier heb je slechts een paar weken plezier van voordat ze zullen scheuren.

foam roller

 • Foamroller

Een foamroller doet je spieren wat losser voelen. Een fijn cadeau voor (fanatieke) sporters die vaak met gespannen spieren rondlopen. Tevens zijn er wat onderzoeken die aantonen dat je range of motion groter wordt en dat je sportprestaties beter zouden worden.

 • Fitnesshoelahoep

Ik heb hier zelf geen ervaring mee, maar ik zie dit veel voorbij komen op het internet.

 • Abweel

Als je dit nog niet vaak hebt gedaan is dit een super leuke en frustrerende tool om te gebruiken. Dit is een wieltje die je gebruikt om je buikspieren te trainen.

cadeau

 • Hardloophandschoentjes

Is de persoon waar je een cadeau voor wilt komen een fanatiek buitensporter? Kijk dan eens naar handschoenen. Ik vind die van nike persoonlijk erg mooi en fijn!

 

Morgen weer een nieuw artikel online!

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by