tennis

Sportvakantie

Ik was een jaar of 11/12 en ik ging samen met mijn broertje en nog wat anderen van onze tennisvereniging op tenniskamp naar Noordwijkerhout. Spannend, maar vooral ontzettend leuk want tennis was hetgeen wat ik het liefste deed. Elke ochtend trainen om vervolgens ’s middags wedstrijden te spelen. We sliepen in tentjes op een grasveld van de tennisvereniging in Noordwijkerhout. Op die tennisvereniging (t.v. Jonkers voor de geïnteresseerden) was een toernooi bezig en wij speelden daar in onze eigen categorieën mee. Ik vond het heerlijk. Het was in de zomervakantie en we hadden super warm weer. Elke dag trainen en we me ontmoetten nieuwe, leuke mensen die dezelfde passie deelden. Hoe leuk!

Een tijdje terug werd ik gecontacteerd door ActiveTravel. Nou gebeurd het wel vaker dat er contact met mij wordt opgenomen om stukjes te schrijven over bepaalde producten. Over het algemeen word ik daar niet zo warm van.

ActiveTravel was een bedrijf dat WEL een goede indruk op mij maakte. Een organisatie die laagdrempelige sportvakanties aanbiedt. Een soort tenniskamp die ik als 12 jarig meisje meemaakte, maar dan voor volwassenen! Geen tentje in Nederland, maar een fitness / bootcamp vakantie in Spanje.

Op de website staat alles super duidelijk beschreven en je leest precies wat je kunt verwachten. Nieuwgierig, klik dan hier voor de website.

VERRASSING. En doordat ik nu hier een stukje schrijf, mag ik jullie ook nog korting geven! Als je doorgeeft dat je via mij boekt, hoef je geen boekingskosten te betalen (17,95) yeah!

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by