Joy

Summerbody #week2

Deze blog wordt één grote preek voor mezelf. Ben ik tevreden over deze week? Absolutely not.

Laat ik even vooropstellen dat ik mezelf echt niet teveel wil verbieden. Ik ben gezond en heb een normaal gewicht. Maar ik heb wel een doel dat ik wil bereiken en daar heb ik afgelopen week absoluut niet naar geleefd.

Ik werd overigens wel meteen met mijn neus op de feiten gedrukt. Afgelopen vrijdag wilde ik een broek aandoen die ik vorig jaar nog paste, dat liep dus even anders. Die broek heb ik wel gelijk weggegooid. Ik ben niet bezig om weer terug in die broek te passen en dat is ook absoluut niet mijn doel. Het is mijn doel om me fit te voelen en of die broek dan past maakt me dan niks uit. Ook de weegschaal liet mij vanochtend zien dat ik niet erg mijn best had gedaan. Ach boontje komt om zijn loontje toch, of zoiets.

Waarom ik niet zo mijn best heb gedaan? Heel veel patat, Mac Donalds, croissantje met hagelslag, taart en een appelflap. Ja, ik schaam me dood nu ik dit typ. Eigen schuld Joy. Je hebt het toch echt zelf in je mond lopen stouwen.

Afgelopen week weer 3 keer getraind en gemiddeld 8.655 stappen. Ook dat mag wel wat beter.

  • Water: 5
  • Voeding: 5
  • Suiker: 4
  • Alcohol: 9
  • Sporten: 7
  • Persoonlijk: 8
  • Hoe ik me voel: 5

Week 2 is om. Op naar week 3! Ik kijk elke dag naar mijn favoriete bord in de Personal Fitness studio waar ik werk. Dat bord zegt ‘loslaten.. accepteren.. genieten..’. Al die zooi heb je nu toch al gegeten, koppie omhoog en door!

Deze week op de planning: dinsdag tot en met vrijdag in ieder geval trainen. Woensdag en vrijdag een etentje. Die etentjes horen er gewoon bij en ik ga daar ook van genieten. Maar dit houdt wel in dat ik de rest van de dagen extra mijn best moet doen!! Oh en er staat op de planning dat ik volgende week gewoon kan schrijven dat ik wel trots op mezelf ben.

We gaan er weer voor! Ik zou het super leuk vinden als je met mij deelt hoe het bij jou gaat.

Posts created 62

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Open chat
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by