vakantie

Summerbody #week6en7

Laten we deze update maar beginnen met de grote vraag van vorige keer, namelijk.. is die die 4 kilogram er weer af? Ja zeker! In de vorige update kon je lezen dat ik in een weekend tijd 4 kg aan was gekomen.

De tijd vliegt!

Dit is eigenlijk samengevat hoe ik mij voel over afgelopen twee weken. Heerlijk cliché altijd, maar het gaat gewoon echt zo snel. Voor mijn gevoel was het gisteren dat ik de vorige update aan het typen was. Ik moet even goed nadenken wat ik in die tussentijd gedaan heb.

Trainen

Ondanks dat ik in mijn vorige blog schreef dat ik weer meer momenten ging zoeken om te trainen, is dit niet erg gelukt. Het trainen heeft nog even op een laag pitje gestaan. Op één of andere manier was de motivatie niet daar en eigenlijk vind ik dat ook wel prima. Ik train omdat ik dat leuk vind, niet omdat het moet.

Vandaag ben ik weer begonnen met hardlopen en voor de rest van de week heb ik mijn trainingen al ingecalculeerd. Moet goed komen dus!

Voeding

Mijn voeding blijft nog steeds hetzelfde. Dit is dan ook de reden dat ik niet afval. Ik blijf eten wat ik altijd al at en dus verandert er niks.

Vakantie

Ik heb nog 7 weken voordat ik op vakantie ga. Hierom heb ik een vakantiefoto op de achtergrond van mijn telefoon geplaatst. Hopelijk gaat dit mij extra motivatie geven. Tevens heb ik pas een foto van mezelf in bikini gemaakt. Op zich best prima, maar ik hoop toch wel verschil te zien over 7 weken!

Posts created 67

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Open chat
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by