Summerbody

Hallo, wakker worden. Over 7 weken begint de (school)vakantie al in het zuiden van Nederland. Over 8 weken is het noorden aan de beurt en nog 9 weken te gaan en dan heeft heel Nederland vakantie. Als je nu nog iets wilt bereiken is er werk aan de winkel dus.

Oke, jullie weten dat ik summerbody’s onzin vind. Je moet het hele jaar door lekker in je vel zitten en je fit voelen. Toch kan het geen kwaad om even keihard te knallen tot ze zomer om vervolgens super trots over het strand heen te lopen. Trots op hoe hard je hebt gewerkt afgelopen weken. Want eerlijk is eerlijk, als je hard hebt getraind en gezond hebt gegeten, voel je je gelijk een stuk beter toch?

Ikzelf heb nog 12 weken te gaan voordat ik samen met mijn vriend op vakantie ga naar Griekenland. Komende 12 weken ga ik wekelijks een blog bijhouden met hoe mijn week verlopen is. En ik ga proberen om keihard te knallen.

Wat is het plan

Mijn plan is:

  • 4 x per week trainen (minimaal)
  • 8000 stappen zetten op een dag (oke, eigenlijk 10.000 maar ik weet dat ik dat niet ga halen elke dag)
  • Gezond eten

Waarom ik dit online gooi op mijn website? Zodat jullie mee kunnen doen en zodat ik een stok achter de deur heb. Tevens wil ik laten zien hoe het er ‘echt’ aan toe gaat. Succes behalen gaat nooit in een rechte lijn, het maakt kronkels, bochten en loopingen.

Laat het mij weten als je ook nog even een tandje harder gaat knallen voor de zomer! #getfitenjoy

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
1
Hi, waar kan ik je mee helpen?
Powered by