fbpx
photo of a boy listening in headphones

5 producten die mij laten ontspannen

Af en toe kan ik moeite hebben om me te ontspannen. Ik ben dan snel afgeleid, voel me onrustig en geef het ontspannen dan snel op.

Herkenbaar? Ik deel hier 5 dingen die mij helpen om me beter te ontspannen.

  1. Kleuren op nummer

Het kleuren op nummer geeft me rust en een voldaan gevoel. Ik heb gemerkt dat het kleuren op nummer voor mij beter werkt dan de kleurboeken voor volwassenen. Bij deze duurt het voor mij te lang dat je iets van resultaat ziet én ik krijg er keuzestress van, haha.

2. Lezen

Ik heb een Kobo plus abonnement. Deze staat zowel op mijn telefoon als op mijn e-reader. Het fijne van dit abonnement is dat ik boeken gewoon kan uitproberen. Ik vind lezen ontzettend leuk, maar te vaak boeken kopen kan ontzettend duur worden. Je betaalt voor het abonnement 9,99 per maand, wat uitkomt op 1 boek in de 2 maanden. Ik lees zowel persoonlijke ontwikkeling boeken als fictie. Om te ontspannen vind ik fictie fijn om te lezen.

3. Spijkermatje

Ik heb hier al eerder een review over geschreven. Een spijkermatje helpt je met ontspannen door de puntjes die er op zitten. Het dwingt je lichaam te ontspannen, omdat gespannen er op liggen je meer zeer doet. Daarnaast is het een goede manier om eventjes niks anders te doen.

Ik heb van het spijkermatje ook mijn eerst reactie gefilmd op Instagram, kijk hier het eerste filmpje. En het tweede filmpje.

4. Noice cancelling koptelefoon

Dit is de koptelefoon die ik gebruik. Ik vind het fijn om mee te trainen, maar ook om gewoon tijdens het werk of lezen te gebruiken. Het helpt me om niet teveel afgeleid te worden.

5. Meditatie apps

Mijn favorieten zijn de Meditation Moments app en de Mindfulness coach (VGZ). Voor de Meditation Moments app betaal je 49.99 per jaar. De Mindfulness coach van VGZ is gratis. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de Meditation Moments app vaker gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *