fbpx
Training

5 soorten mensen die personal training volgen

njoy selfie

FIT &JOY, N’Joy Healthy Sports. Joy wat gebeurd er allemaal? Laatste weken is er nogal wat verwarring ontstaan rondom deze twee namen. Op mijn social media kanalen plaatste ik al een uitleg, maar ook hier zal ik het nog even kort toelichten.

N’Joy Healthy Sports & Living is het bedrijf waar ik werkzaam ben. Op 1 oktober heeft er een verandering plaats gevonden op mijn werk en sindsdien heet het bedrijf dus N’Joy Healthy Sports & Living. Ik ben werkzaam in de vestiging in Gorinchem. Erwin en Marianne zijn eigenaar en zijn voornamelijk aanwezig in de Krimpenerwaard. Waarbij Marianne zich richt op de orthomoleculaire therapie.

Hoe toevallig ook heet hun dochtertje ook Joy en zo is de naam super toepasselijk, maar ook een beetje verwarrend geworden. Vanaf nu is het in ieder geval duidelijk. N’Joy Healthy is het bedrijf waar ik werk (in loondienst) en FIT &JOY is en blijft mijn eigen bedrijf.

Het lijkt me leuk om je eens een kijkje te geven in mijn leven als personal trainer. Ik denk namelijk dat er veel meer bij komt kijken dan dat je misschien denkt. Vandaag deel ik 5 soorten sporters die elke personal trainer zal herkennen!

  •  Zuchten en steunen

Ik vind deze persoonlijk altijd wel leuk. Iemand die constant zucht en steunt. Doet alsof die er niks aan vindt, maar ondertussen laat die aan het eind toch wel voorzichtig doorschemeren dat de personal training toch wel fijn was.

  • Dankbaar

Dit is denk ik echt de droomcliënt van elke personal trainer. Iemand die je echt waardeert en constant benoemd hoe dankbaar diegene is voor wat je doet.

  • De vrager

Sommige zullen dit misschien irritant vinden, maar ik vind het een goede eigenschap! Je moet niet zomaar dingen aannemen, blijf vragen. Weet waarom je bepaalde oefeningen moet doen en stel ook je vragen over etenswaar of supplementen.

  • De smoesjeskoning

Jammer genoeg zitten deze er ook tussen. De mensen die constant hun eigen progressie in de handen van een ander leggen. Mocht jij je hier in herkennen, geef jezelf een schop onder je kont en gaan! Je hebt je eigen progressie in handen. Er zijn altijd oplossingen te vinden en er is niemand die ongezond eten in je mond stopt. Als personal trainer is dit wel een leuke uitdaging. Personal training gaat namelijk verder dan alleen een beetje sporten.

  • Last but not least

Als laatste heb je natuurlijk nog de ‘gewone’ sporter. Iemand die hard zijn best doet en af en toe ook wel eens steekjes laat vallen. Dit is meer dan normaal!

Ik ben benieuwd welke van de 5 jij bent. Laat het me weten!

Neem ook een kijkje bij de FIT TAG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *