summer body

De zomer komt eraan! Summer ready pakket

Je had het misschien al voorbij zien komen, maar FIT &JOY biedt nu ook een pakket met trainingsschema én voedingsadvies. Ideaal dus om in shape te komen voor de zomer.

Waarom?

Je kunt zelf je wensen aangeven. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je thuis wilt trainen, op de sportschool of een combinatie daarvan. Ook kun je aangeven welke oefeningen je verschrikkelijk vindt, of juist heel leuk. Het is namelijk belangrijk dat het voor jou toepasbaar is. Dit geldt ook voor het voedingsadvies. Ik zou je een compleet dieet voor kunnen schrijven, maar de kans dat je het volhoudt is dan niet zo groot. Dit is de reden dat je eerst een weeklang gaat opschrijven wat je eet. Hierdoor raak je zelf bewuster en kan ik tips geven om je eigen eetpatroon aan te passen in plaats van helemaal om te gooien. Daarnaast krijg je elke twee weken een voorbeeld van hoe een dag eruit zou kunnen zien wat betreft voeding. Ook hierbij kun je dingen aangeven, bijvoorbeeld wat je echt niet lust of niet mag, of wat je heel graag zou willen blijven eten. Moet het makkelijk mee te nemen zijn? Dit kun je ook gewoon laten weten en dan houd ik daar ook rekening mee. Al deze dingen kun je aangeven in een vragenlijst die ik via de e-mail naar je stuur.

Samengevat

Kortom, het is mijn doel om jou een gezonde leefstijl aan te laten nemen. Deze twee maanden worden aangepast op jou en is een duwtje in de goede richting, zodat je het hopelijk daarna zelf kunt!

Het pakket kost 35 euro en je krijgt hiervoor:

– Een trainingsschema voor 2 maanden

– Uitleg over voeding

– Feedback op je eigen eetpatroon

– Elke twee weken een voorbeeld

– Wekelijks mailcontact om je aan te moedigen/ vragen te beantwoorden

 

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar fitenjoy@outlook.com of klik op het kopje contact en stuur daar een bericht.

Posts created 62

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven