fbpx
FIT TAG

De eerste FIT TAG met: @fit_en_joy

gym

De FIT TAG

Dit zijn 12 vragen over trainen en voeding. Met deze tag wil ik nieuwe inspirerende mensen introduceren. Daarnaast geven ze door middel van deze tag ook tips voor een gezonde leefstijl en onthullen ze bijvoorbeeld lekkere ontbijtjes.

Uiteraard wil ik deze tag ook zelf invullen, dus hier is die dan!

1. Wat is je favoriete spiergroep om te trainen?

Ik vind mijn bovenlichaam het leukste om te trainen en dan voornamelijk mijn rug en schouders. Ik denk dat dit komt doordat ik daar het snelst progressie zie!

2. Wat is je minst favoriete spiergroep om te trainen?

Ik denk buik, het brand zo snel en ik zie er geen resultaat haha. Ook triceps vind ik niet zo leuk, omdat ik die helemaal niet sterk zijn. Dan moet ik weer een laag gewicht pakken in vergelijking met alle andere oefeningen en dan vind ik altijd een beetje demotiverend.

3. Wat is je favoriete vorm van cardio?

Ik hou echt niet van cardio! Het liefst vervang ik mijn cardio door een flink stuk te gaan wandelen met mijn vriend. Als ik toch echt cardio moet doen in de sportschool, kies ik meestal voor helling lopen op de loopband.

4. Wat is je grootste irritatie in de sportschool?

Ik moet zeggen dat ik nu bij een ontzettend fijne sportschool zit (fitter bij de wit). Ik kan er lekker mijn ding doen zonder dat je het gevoel krijgt dat er mensen op je letten. Een paar jaar geleden zat ik bij een sportschool waar ik een schema kreeg voor buik, billen en benen, omdat dit volgens die instructeur was wat vrouwen willen trainen. Ik trainde daar ook zonder gewichten. Ik had er toen nog geen verstand van en deed maar braaf wat hij mij had voorgeschreven. Buiten dat was ik vaak de enige vrouw daar en werd ik ontzettend aangestaard. Daar ergerde ik me echt dood aan!

gym

5. Nooit meer sporten en het perfecte lichaam hebben of nooit het perfecte lichaam hebben, maar nog wel mogen sporten?

Nooit het perfecte lichaam hebben, maar nog wel mogen sporten, makkie! Ik zou helemaal gek worden als ik niet meer mocht sporten. En daarnaast bestaat het perfecte lichaam toch niet.

6. Als je één maaltijd mocht kiezen die 0 calorieën zou bevatten, welke zou dat dan zijn?

Sushi! Dan zou ik dat echt vier keer per week eten ofzo.

7. High carb of high fat?

Deze is best lastig, maar ik denk toch high carb. Ik merk dat ik koolhydraten nodig heb om goed te kunnen sporten (en om vrolijk te blijven haha). Wel probeer ik op rustdagen wat minder koolhydraten te eten, maar ik zal ze nooit helemaal uit mijn eetpatroon schrappen!

8. Wat is je favoriete ontbijt?

Croissantjes met pure hagelslag! Haha, dat moeten we maar niet te vaak doen natuurlijk. Als ik veel trek heb ’s ochtends eet ik graag havermout met banaan en vanille eiwitpoeder. Op dagen dat ik minder trek heb (en niet ga trainen) eet ik vaak twee crackers met pindakaas en kipfilet. Beetje gekke combinatie, maar het is echt heel lekker, probeer maar eens!

9. Heb je liever zoet of hartig?

Zoet! Ik hou echt van chocolade, koekjes en drop.

10. Wat is je guilty pleasure wat betreft voeding?

M&M’s! Die blauwe zak is bij mij echt niet veilig. Oh en ik hou ook echt van Mac Donalds. Ik heb zelfs een Mac Donalds tas, haha.

macdonalds

11. Wat is jouw doel wat betreft fitheid en een gezonde levensstijl?

Lekker in mijn vel (blijven) zitten!

12. Wat is jouw nummer 1 tip voor mensen die gezonder willen gaan leven?

Doe goede research en geloof niet alle dingen die in de media gezegd worden. Begin met kleine stapjes gezonder te eten en meer te sporten. Heb je hier moeite mee? Vraag dan een vriend of een professional om je hiermee te helpen!

 

Lijkt het jou ook leuk om deze tag in te vullen op mijn website? Stuur me dan een berichtje!

gym

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *