fbpx
FIT TAG

FIT TAG met: @lifeofkirstennl

lifeofkirstennl

Vandaag weer een nieuwe FIT TAG met Kirsten van life of Kirsten. Zij stelt zichzelf voor:

Hoi,

Ik ben Kirsten (23 jaar) en ik blog op lifeofkirsten.nl. Ik blog over sporten, lifestyle en nog een hoop andere dingen. Op Instagram hoop ik anderen te inspireren met mijn visie op het leven. Dit doe ik door gewoon mezelf te zijn, mijn goede en slechte dagen te delen en eerlijk te vertellen. Ik vind dit echt super leuk om te doen, ondanks dat het heus wel eens moeilijk is. Zo kreeg ik vorig jaar een burn-out en ik heb mijn volgers hier helemaal in mee genomen. Echt niet zo makkelijk, maar voor mij heel waardevol. Ik krijg bijna dagelijks berichtjes van anderen dat ik hun inspireer en dat geeft mij een super goed gevoel.

1. Wat is je favoriete spiergroep om te trainen?

Momenteel mijn rug en schouders, maar dat is vooral omdat ik die nu het meest train. Ik heb een probleem met mijn zenuwstelsel wat zich bij mij uit in veel pijn in mijn benen als ik te veel prikkels ervaar (trainings- + gewone prikkels). Dus ik heb al een half jaar, of langer, geen echte legday gehad!

2. Wat is je minst favoriete spiergroep om te trainen?

Abs! Ik vind er echt niks aan, maar ik doe het nu wel weer veel. Naast fitnessen wielren ik ook veel en daarbij is een sterke core erg belangrijk.

3. Wat is je favoriete vorm van cardio?

Wielrennen

lifeofkirstennl

4. Wat is je grootste irritatie in de sportschool?

Dat bij mij in de gym vaak dingen kwijt zijn, haha!

5. Nooit meer sporten en het perfecte lichaam hebben of nooit het perfecte lichaam hebben, maar nog wel mogen sporten?

Dan nooit het perfecte lichaam hebben en wel kunnen sporten. Want wat is een perfect lichaam? Ik sport vooral om mijn energie kwijt te kunnen, goed in mijn vel te zitten en door sporten wordt en blijf ik vrolijk. Dat mijn lichaam steeds meer veranderd is een hele fijne en prettige bijkomstigheid.

6. Als je één maaltijd mocht kiezen die 0 calorieën zou bevatten, welke zou dat dan zijn?

Bitterballen!

7. High carb of high fat?

Hmmmm.. Lastig. Carbs heb ik echt wel nodig voor het wielrennen. En vetten zijn, net als eiwitten en koolhydraten ook belangrijk voor het hele proces. Naja, doe maar carbs als ik echt moet kiezen.

8. Wat is je favoriete ontbijt?

Ik heb niet echt een ding wat mijn favoriet is. Ik vind eigenlijk alles lekker zolang er maar genoeg afwisseling in zit. Vaak eet ik de ene ochtend havermout, de andere ochtend een smoothie en dan weer brood.

9. Heb je liever zoet of hartig?

Hartig

10. Wat is je guilty pleasure wat betreft voeding?

Ik geloof niet heel erg in guilty pleasures. Uiteindelijk gaat het erom dat je meer verbrand dan je binnen krijgt. Natuurlijk is het wel belangrijk om gezond te eten, maar ik vind dat we best wat meer normaal mogen doen met z’n allen. Ik vind een verse, gevulde pasta bijvoorbeeld heel lekker, maar hou ook enorm van taart en bitterballen. Ook maak je mij heel blij met een enorme smoothiebowl.. Ach, eigenlijk vind ik alles gewoon lekker.

lifeofkirstennl

11. Wat is jouw doel wat betreft fitheid en een gezonde leefstijl?

Mentale gezondheid staat bij mij altijd op nummer 1. Ik wil lekker in mijn vel zitten en mij mentaal gezond en happy voelen. Dat creëer ik door veel te sporten. Door het vele sporten krijg ik een steeds fitter lichaam en daar ben ik uiteraard erg blij mee. Maar als ik echt een fysiek doel moet noemen: ik zou wel de billen van Suzanne Schulting willen. Zolang alles maar in verhouding is en dat als ik in de spiegel kijk ik tevreden ben, dan ben ik blij.

12. Wat is jouw nummer 1 tip voor mensen die gezonder willen gaan leven?

Gooi de weegschaal de deur uit (als je die al hebt), vraag advies aan mensen die weten waar ze het over hebben en blijf normaal denken. Eet goed (niet te weinig, niet te veel), zorg dat je alle voedingsmiddelen binnen blijft krijgen (dus ook de gezonde vetten) en blijf genieten van het proces. Zorg dat je doelen blijft stellen, maar blijf wel realistisch. Als je echt iets wilt, moet je er hard voor werken maar dan kom je er uiteindelijk zeker!

 

Voor meer inspirerende FIT TAGS klik hier!

 

 

2 Reacties

  1. Prachtig geschreven! Zo leuk, altijd als ik jou verhalen lees hoor ik je gewoon praten. En het komt zo leuk over, zelfs op papier! Trots op jou meisje ❤️

  2. Prachtig geschreven! Zo leuk, altijd als ik jou verhalen lees hoor ik je gewoon praten. En het komt zo leuk over, zelfs op papier! Trots op jou meisje ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *