fbpx
FIT TAG

FIT TAG met @loseyourweightwithsousou

Sousou

Ik ben fan van Sousou. Wat een topper en ze deelt goede tips en recepten op haar social media. Hieronder stelt ze zichzelf voor.

Ik ben Sousou van Lose your weight with Sousou. Afvallen klonk altijd als een droom in mijn oren totdat ik de strijd met mijzelf aanging. Ik verloor 47 kilo en besloot om anderen te helpen met hen journey naar een healthy happy life! 

Instagram: http://www.instagram.com/loseyourweightwithsousou

1. Wat is je favoriete spiergroep om te trainen?

Mijn favoriete spiergroep om te trainen zijn toch wel echt de benen. Haat-liefde verhouding met de benen, meest pijnlijke deel om te trainen en tegelijkertijd de meest sterkste spiergroep van mijn lichaam 💪🏻💪🏻

Lose your weight with Sousou

2. Wat is je minst favoriete spiergroep om te trainen?

Mijn minst favoriete spiergroep om te trainen zijn de schouders, ik kan nooit zoveel gewicht tillen als bij de rest van mijn lichaam 😭😭

3. Wat is je favoriete vorm van cardio?

Favoriete vorm van cardio is Body Combat 👊🏻👊🏻of toch ook een rondje rennen buiten. Ik denk dat ik niet zo goed kan kiezen, binnen cardio’en vind ik niks 🙈

4. Wat is je grootste irritatie in de sportschool?

Irritaties in de sportschool heb ik niet zo erg. Het is soms alleen een beetje irritant als iemand de hele tijd in de spiegel kijkt en spierbal bewegingen bewegingen maakt om te laten zien “hey kijk hoe gespierd ik ben😂”

5. Nooit meer sporten en het perfecte lichaam hebben of nooit het perfecte lichaam hebben, maar nog wel mogen sporten?

Het perfecte lichaam heb je nooit. Als vrouw heb je altijd wel iets om over te zeuren🙈 én sporten maakt me sterk. Het geeft me een voldaan en fit gevoel dus liever geen perfect lichaam en de mogelijkheid blijven hebben om te kunnen sporten💪🏻

6. Als je één maaltijd mocht kiezen die 0 calorieën zou bevatten, welke zou dat dan zijn?

Een maaltijd met 0 calorieën; PINDAKAAS! Haha, ik eet het liefst elke dag pindakaas en noten dus doe die maar lekker uit 0 calorieën laten bestaan. Top idee 👍🏻

7. High carb of high fat?

Ik houd van allebei. Zou niet alleen op carbs of fats kunnen leven dus allebei🙈

8. Wat is je favoriete ontbijt?

Mijn favoriete ontbijtje is dan ook Hot Apple Pie Oats! Warme appeltaart havermout noem ik het ook wel! Heerllijke warme havermout met kaneel, speculaaskruiden, rozijntjes, appel en walnootjes! You should definitely try it! 😋

9. Heb je liever zoet of hartig?

Ik ben denk ik meer van de hartig, dan van de zoet! Zo vaak snoep ik ook niet meer eigenlijk, vind het niet zo heel lekker🙈

10. Wat is je guilty pleasure wat betreft voeding?

Mijn guilty pleasures, ja pleasures want het is er niet een! Ik vind het heerlijk om een red velvet cheesecake te cheaten 🍰 maar ook een goed gevulde Marokkaanse bladerdeegtaart met kip en amandelen gaat er op z’n tijd in! 

11. Wat is jouw doel wat betreft fitheid en een gezonde levensstijl?

Mijn doel betreft fitheid en gezondheid is om vooral healthy en happy te leven. Gezond eten, bewegen en voldoende rust voor body & mind zorgen ervoor dat ik mij fit, energiek en gelukkig gevoel! Dat gevoel wil ik iedereen laten ervaren! The key to a happy life is a healthy & positive lifestyle! En tuurlijk is daar ruimte voor die guilty pleasure😉

12. Wat is jouw nummer 1 tip voor mensen die gezonder willen gaan leven?

De nummer 1 tip is om vooral suikerrijke en bewerkte producten te vermijden als je healthy wilt leven. Zodra je dat al 3 weken zult proberen, merk je al een heeeeel groot verschil! Gooi je leefstijl om naar voldoende bewegen, water drinken, voldoende rust voor body, mind & soul en je zult zien wat het met jou als persoon gaat doen; A Happy Healthy Life! 💚💛🧡❤️

Dankjewel Sousou voor deze leuke en vrolijke invulling van de FITTAG.

Vergeet ook niet om de andere FITTAG’S te checken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *