fbpx
FIT TAG

FIT TAG met: @my360turn

Myturn360

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Vandaag Froukje van my360turn op mijn blog. Froukje is actief op instagram, twitter en facebook op de naam my360turn en heeft ook nog eens haar eigen blog.

 

Ik ben Froukje 25 jaar en een fanatieke turntrainster! Als oud turnster altijd gewend geweest om mijn lichaam fysiek goed uit te dagen, nu als turntrainster nog een beetje zoekende naar de balans! Ik schrijf op mijn blog over mijn leven, turnen, sport en andere lifestyle onderwerpen! Ik ben gewoon een fanatieke sportfanaat met een tikkeltje kerst af en toe! 😉

 

 

 

1. Wat is je favoriete spiergroep om te trainen?

Benen en buik! Dan heb ik echt het gevoel dat ik iets gedaan heb!

2. Wat is je minst favoriete spiergroep om te trainen?

Armen, verschikkelijk! En dan met name als je spierpijn hebt. Dat is de grootste hell! Dan kan je niets optillen enzo!

3. Wat is je favoriete vorm van cardio?

Roeien! Mits dit kan met de vis spelletjes! Haha, ik ben een sucker voor spelletjes!

4. Wat is je grootste irritatie in de sportschool?

Van die opgepompte mannen die alle ruimte in nemen voor de spiegel, ik ben erg gewend dat ik naar mijn lichaam kijk om te corrigeren en de juiste houding aan te houden. Die mannen lijken soms geen ruimte te willen maken soms! Super irritant!

Myturn360

5. Nooit meer sporten en het perfecte lichaam hebben of nooit het perfecte lichaam hebben, maar nog wel mogen sporten?

Oei lastig, ik denk dan toch nooit het perfecte lichaam en wel mogen sporten. Lichamen zullen nooit perfect zijn, en sporten betekent dat ik mijn energie kwijt kan!

6. Als je één maaltijd mocht kiezen die 0 calorieën zou bevatten, welke zou dat dan zijn?

Lasagne! Mijn favoriet! Eten we niet zo heel veel, omdat het niet ultiem gezond is. Maar mensen dat is toch zoooo lekker, wel alleen als je het zelf maakt trouwens!

7. High carb of high fat?

High carbs! Vind ik gewoon prettiger!

8. Wat is je favoriete ontbijt?

Smoothie met oats! (banaan, aardbei, sojamelk, spinazie en oats)

9. Heb je liever zoet of hartig?

Hartig dan! Daar kun je naar mijn inzien veel meer mee maken!

10. Wat is je guilty pleasure wat betreft voeding?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik al het eten lekker vind, zolang het goed op smaak is gemaakt en vers gemaakt is. De guilty pleasure is denk ik die lasagne van vraag 6!

11. Wat is jouw doel wat betreft fitheid en een gezonde leefstijl?

Me lekker in mijn vel voelen en prettig zijn met mijzelf! Ik eet inmiddels geen vlees, melk en eieren meer en merk dat ik veel meer energie heb! Hierdoor is sporten ook makkelijker en houd ik het allemaal erg goed vol! Genieten!

Myturn360

12. Wat is jouw nummer 1 tip voor mensen die gezonder willen gaan leven?

Verplicht je niet tot een mega streng dieet, dat houd je nooit vol! Je kunt beter verstandige keuze’s maken met een goede reden! Ik eet bijvoorbeeld bijna geen dierlijke producten omdat ik merk dat mijn lijf er slechter op reageert dan plantaardig. Ik heb eerder geprobeerd om geen vlees meer te eten maar dat was geen succes omdat ik er geen reden voor had!

 

Voor meer van Froukje kijk op:

Twitter

Facebook

Instagram

 

Voor meer inspirerende FIT TAGS klik hier!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *