fbpx
FIT TAG

FIT TAG met: @shaaarrrr

Sharon

Deze keer is de FIT TAG met Sharon, ze stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Sharon. Ik ben 23 jaar en ben afgelopen jaar 13,5 kilo afgevallen. Ik was echt een meisje die een hekel had aan de sportschool en alles wat er bij kwam kijken. Toch ben ik van dit meisje veranderd in een echte sportschool lover en zou me nu geen leven meer kunnen voorstellen zonder de gym.  Ook is mijn eetpatroon drastisch veranderd en dit heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en hoe ik in het leven sta. Naast het sporten ben ik gek op fashion en reizen. Hier post ik regelmatig over op mijn instagram. Lijkt het jullie nou leuk om mijn healthy-, fashion- en travel journey te volgen, volg me dan zeker: @shaaarrrr. See you guys there!

Xoxo

Echt de moeite waard om deze topper te volgen!

Benieuwd hoe Sharon deze nieuwe leefstijl volhoud en wat haar guilty pleasure is? Lees dan verder om te zien wat zij heeft geantwoord op de FIT TAG vragen!

1. Wat is je favoriete spiergroep om te trainen?

Mijn favoriete spiergroep is toch wel benen en billen 🙂
Op de een of andere manier voel ik de burn hier het meest en dat maakt het zo lekker om het te trainen.

2. Wat is je minst favoriete spiergroep om te trainen?

Mijn minst favoriete spiergroep is toch wel borst. Die sla ik 9 v/d 10 dus gewoon lekker over.

3. Wat is je favoriete vorm van cardio?

Ik vind cardio nou niet echt geweldig, maar als ik dan toch moet kiezen kies ik voor helling lopen op de loopband. Ik ga daar altijd zo erg van zweten en dat geeft me, raar maar waar, een super lekker gevoel!

sharon transformatie

4. Wat is je grootste irritatie in de sportschool?

Mensen die om de 2 minuten in de spiegel kijken om te checken of hun spierballen al gegroeid zijn én mensen die continue op hun telefoon zitten waardoor ze het apparaat veel te lang bezet houden. ARGGGHHHHHHHHH ERRORRR!!!!

5. Nooit meer sporten en het perfecte lichaam hebben of nooit het perfecte lichaam hebben, maar nog wel mogen sporten?

Oeiiiiii… deze vind ik echt lastig. Ik houd echt van sporten, maar dat heeft ook deels te maken met de resultaten die je erdoor boekt. Als je progressie ziet raak je nog gemotiveerder en dit maakt het sporten weer 10x leuker. Het perfecte lichaam bestaat natuurlijk niet, maar je hebt in je hoofd wel een bepaald beeld wat voor jou lichaam ‘perfect’ is. Ik denk dat ik het sporten minder leuk ga vinden als ik geen verschil meer zie en hierdoor kies ik voor nooit meer sporten en het perfecte lichaam hebben. Maar als ik dit zo typ denk ik echt: mission impossible haha.

6. Als je één maaltijd mocht kiezen die 0 calorieën zouden bevatten, welke zou dat dan zijn?

SUSHI!!!! No doubt about that. Ik zal het echt de hele dag door eten. Big ass sushi fan over here!!!!

7. High carb of high fat?

High carb! Because carbs are life!

sharon gym

8. Wat is je favoriete ontbijt?

Lastig, ik vind het ontbijt echt de saaiste maaltijd van de dag. Als gezond ontbijtje zou ik gaan voor kwark met appel en kaneel. En ongezond: een dikke vette croissant J

9. Heb je liever zoet of hartig?

Hartig. Alhoewel ik ook wel echt gek ben op chocolade. Lastig haha!

10. Wat is je guilty pleasure wat betreft voeding?

Een dikke vette hamburger met frietjes, mayonaise en pindasaus. Hmmmmmm!!

11. Wat is jouw doel wat betreft fitheid en een gezonde levensstijl?

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik lekker in mijn vel zit. Een goede shape is altijd mooi meegenomen, maar dit is niet het belangrijkste. Het gaat er uiteindelijk om dat je goed voor je lichaam zorgt en dat je je goed voelt.

12. Wat is jouw nummer 1 tip voor mensen die gezonder willen gaan leven?

Mijn tip is:  doe het stapje voor stapje, neem de tijd, houd vol en geniet met mate! Het is in het begin lastig en daarom is het belangrijk om niet meteen alles drastisch te gaan verbieden. Doe het lekker op je eigen manier en houd je niet teveel bezig met hoe andere het aanpakken. Ieder lichaam is anders en wat voor andere werkt geeft geen garantie voor jou!

Mocht je de vorige tags willen zien, klik dan hier.

sharon koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *