fbpx
slim woman warming up while training alone on street sports ground

Werken aan je gezond & goede doel steunen

Eenmalig heb ik mijn beweegplannen en voedingsplannen weer online gezet, ditmaal om geld in te zamelen voor de (na)zorg van mensen met kanker. Op zaterdag 27 mei zal mijn team weer aan de start staan van de Roparun. Een estafetteloop van 560 kilometer, waarbij ik de lopers mag ondersteunen door ze te masseren. Een emotioneel weekend, waarin we weinig slapen, veel werk verrichten en terugdenken aan waarom wij dit doen. Ik ben als meisje van 10 mijn opa en oma verloren aan deze rotziekte. Iets wat indruk maakt, altijd, maar ook op deze jonge leeftijd. De opa die me leerde fietsen, die met me voetbalde.. De oma die me leerde naaien, die me altijd net te veel snoepjes gaf. Van de meest levendige personen zag ik ze achteruit gaan door de kanker. Als laatste kwamen ze in een hospice terecht. Dit zorgde er voor dat ik als klein meisje nog wel naar een gezellige plek kon om afscheid te nemen van mijn opa en oma. Een hospice is een voorbeeld van doel waar het geld van Roparun naar toe gaat. Daarnaast kan je ook denken aan een dagje weg met familie of koppelbedden. Koppelbedden zijn bedden die je aan een bed kan maken, zodat diegene toch nog met zijn/haar partner kan slapen.

Voedingsplan

Door middel van het voedingsplan leer je hoeveel je op een dag kan eten, je ontvangt dagschema’s en leert hoe je deze zelf kan variëren. Op deze manier houdt je het haalbaar en zal je het langer volhouden en een langdurige leefstijlverandering aangaan. Klik hier om het voedingsplan te bestellen.

Beweegplan

Naast het voedingsplan is ook het beweegplan persoonlijk voor jou opgesteld. Je kan dus doorgeven of je bepaalde oefeningen niet leuk vindt, of juist wel. Of je blessures hebt, hoe vaak je wilt sporten etc. Klik hier om het beweegplan te bestellen.

Overige programma’s

Van de overige programma’s zal 50% naar Roparun gaan. Dit is het Me Mindset programma en de Grip op een zeurend lichaam guide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *