fbpx
me mindset maker

Me Mindset Maker

Me Mindset Maker is een online cursus om te leren meer aan jezelf te denken en jezelf vaker op de eerste plek te zetten.

Tijdens mijn werk als oefentherapeut en leefstijlcoach zie ik steeds opnieuw hoe belangrijk dit is. Mensen die zichzelf te vaak wegcijferen waardoor zij klachten krijgen (of in stand houden) of moeilijk van hun overgewicht afkomen.

Gezond leven en goed voor je eigen lichaam zorgen heeft alles te maken met jezelf op de eerste plaats zetten.

Dit is dan ook mijn drijfveer om een training op te zetten om jou te helpen beter te worden in:

 • Jezelf als prioriteit zien
 • Het hebben van zelfvertrouwen
 • Goed voor jezelf te zorgen

Naast mijn kennis als professional in het begeleiden op het gebied van grenzen bewaken, belastbaarheid vergroten en verminderen van stressklachten, ben ik ook ervaringsdeskundige.

Bovenstaande punten zijn voor mij ook niet vanzelfsprekend. Ik zorg graag voor anderen en ben een ster in mezelf wegcijferen. Maar ik heb er wel mijn eigen weg in gevonden. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik over het algemeen erg goed voor mezelf zorg. Ik ken mijn grenzen, maak tijd voor mijn hobby’s, ik weet wat ik moet doen als ik over mijn grens ben gegaan en ik luister naar mijn eigen gevoel.

Al deze dingen gun ik jou ook!

Herken jij je in één of meerdere van deze punten:

 • Jij moet altijd alle ballen in de lucht houden
 • Je hebt geen tijd voor je eigen dingen
 • Aan jezelf werken stel je steeds weer uit
 • Je staat altijd voor anderen klaar
 • Je bent bang voor wat anderen van je denken
 • Je zoekt vaak bevestiging bij anderen
 • Je gaat ruzies uit de weg
 • Je zou graag wat meer zelfvertrouwen willen
 • Je piekert vaak
 • Je bent vaak en snel moe
 • Je bent snel overprikkeld

Jij moet jezelf vaker op nummer 1 gaan zetten!

In de cursus leer je om jezelf meer tijd te gunnen. Je leert hoe je nee zegt, hoe je kan werken aan je zelfvertrouwen, je meer tijd voor jezelf maakt en dat zonder je schuldig te voelen.

Wat kan je verwachten?

Je krijgt de cursus per mail toegestuurd. Dit is een ebook in pdf met daarin geschreven informatie en filmpjes. Zo kan je kiezen hoe jij de informatie het liefst tot je neemt! De cursus bevat vele opdrachten.

Als jij je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je een vragenlijst. Dit kan je zien als een soort intake. Aan de hand van deze vragenlijst krijg je (deels) gepersonaliseerde opdrachten. Na ongeveer een maand krijg je weer een vragenlijst opgestuurd. Op deze manier reflecteren we welke stappen er gezet zijn en wat er nog moet gebeuren. Weer een maand later ontvang je de laatste vragenlijst en heb je hopelijk je doel bereikt!

Tijdens de cursus kan je mij per mail bereiken of via het Instagramaccount van Me Mindset Maker.

Je kan de cursus overigens op je eigen tempo doen. Wanneer jij je vragenlijst heb ingevuld, weet ik ongeveer op welk tempo je bezig bent. Mocht er een vakantie oid tussen zitten, kan je dit gewoon aangeven 🙂

Waar wacht je nog op?

“Never feel guilty for doing what’s good for you.”

Klik hier om de cursus te bestellen.