fbpx
fit enjoy

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Het is mijn missie geworden om mensen lekkerder in hun vel te laten zitten. Dit doe ik op het gebied van lichamelijke klachten door mijn werk als oefentherapeut Cesar. Daarnaast help ik ook mensen met hun gehele leefstijl als leefstijlcoach. Hieronder vallen onderwerpen als; gezonde voeding, bewegen, ontspanning, slaap, mindset en tijdsmanagement.

Via mijn Instagram gooi ik positiviteit en eerlijkheid het internet op. Ik vind het belangrijk om een stukje zelfliefde te stimuleren op Instagram. Ik ben er van overtuigd dat je dan beter voor jezelf zorgt op het gebied van een gezonde leefstijl.

Ik ben in augustus 2018 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in blessurepreventie en sport. Dit heb ik gedaan door de minor ‘Blessurepreventief samenwerken in de sport‘ aan de HAN in Nijmegen. Hier heb ik onder andere geleerd om training- en voedingsschema’s te maken. Dit ondersteunt mijn werk als oefentherapeut enorm.

Naast de reguliere oefentherapie geef ik ook slaapoefentherapie en ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Ken je die term je moet leren leven met de pijn. Daar kan ik je mee helpen. Dit is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Tevens heb ik een aantekening tot leefstijlcoach en ben ik geaccrediteerd om Gecombineerde Leefstijl Interventies te geven. Dit doe ik door middel van het CooL programma.

Behaalde cursussen:

  • Sportrevalidatie
  • Gecombineerde leefstijlinterventies bij kinderen met overgewicht
  • Patroonherkenning: schouder en elleboog
  • Slaapslim

Klik hier om een afspraak te maken.

Je mij ook volgen op Instagram of Facebook om een kijkje te krijgen in mijn dagelijks leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *