fbpx
Joy Stam

Joy Stam

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Het is mijn missie om mensen met plezier te laten bewegen. Dit doe ik op het gebied van lichamelijke klachten door mijn werk als oefentherapeut Cesar. Daarnaast help ik ook mensen met hun gehele leefstijl als leefstijlcoach. Hieronder vallen onderwerpen als; gezonde voeding, bewegen, ontspanning, slaap, mindset en tijdsmanagement.

Daarnaast werk ik als performance trainer in voetbal. Met performance training werk je aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en wendbaarheid om zo beter te kunnen presteren op het voetbalveld. Beter presteren en het voorkomen van blessures brengt ook meer plezier in het bewegen.

Ik ben in augustus 2018 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in blessurepreventie en sport. Dit heb ik gedaan door de minor ‘Blessurepreventief samenwerken in de sport‘ aan de HAN in Nijmegen. Hier heb ik onder andere geleerd om training- en voedingsschema’s te maken. Dit ondersteunt mijn werk als oefentherapeut enorm.

Naast de reguliere oefentherapie geef ik ook slaapoefentherapie en ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Ken je die term je moet leren leven met de pijn. Daar kan ik je mee helpen. Dit is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Tevens heb ik een aantekening tot leefstijlcoach en ben ik geaccrediteerd om Gecombineerde Leefstijl Interventies te geven.

Daarnaast heb ik het eerste deel van de performance trainer bij Ajax behaald.

Behaalde cursussen:

  • Voedingsdeskundige
  • Sportrevalidatie
  • Gecombineerde leefstijlinterventies bij kinderen met overgewicht
  • Patroonherkenning: schouder en elleboog
  • Slaapslim
  • Performance trainer – Ajax

Klik hier om een afspraak te maken.