fbpx
Motivatie

Persoonlijke update

Geslaagd

Ik heb lang getwijfeld of ik deze update ging schrijven. Zo interessant ben ik niet toch? Op mijn instagram heb ik gevraagd of jullie dit wilden zien en het merendeel stemden op ‘ja’. Dus naja, hier dan toch een update!

Zoals jullie misschien is opgevallen maak ik geen reclame meer voor het maken van trainingsschema’s op mijn social media. Ook op mijn website heb ik zoveel mogelijk hierover weggehaald. Dit komt omdat ik een nieuwe baan heb!

Personal Fitness Nederland

Nadat ik ben teruggekomen uit Turkije op 9 juli, ben ik meteen aan de slag gegaan bij Personal Fitness Nederland. Er is een nieuwe vestiging geopend in Gorinchem en daar ben ik werkzaam! Personal Fitness Nederland is een landelijke organisatie die werk met het Fit For Life programma. Need I say more? Ik help mensen naar een fitter leven en een verbeterde levensstijl en dit door beweging, gezonde voeding en mental coaching. Voor meer informatie kun je trouwens op deze website kijken (en je ook aanmelden! ;))

Werk

Studie

Behalve dat ik een nieuwe baan heb, ben ik ook klaar met mijn HBO! Ik moet nog wel even wachten op het officiële papiertje, maar ik kan met trots zeggen dat ik het in vier jaar geflikt heb! Wanneer ik mijn diploma heb, ben ik officieel Oefentherapeut Cesar. Hier vind je een artikel met wat oefentherapie Cesar precies is.

Mijn eigen fitheid

Nu zit ik heel hard te bedenken wat ik nog meer kan vertellen.. Maar ik geloof dat het verder best wel saai is. Ik ben hard bezig om mijn ritme weer terug te vinden in het sporten en gezond eten (ja, ik word ook mijn eigen coach haha). Dit is namelijk een beetje versloft tijdens de drukke periode van het afstuderen en de vakantie. Ik leverde 2 dagen voordat ik op vakantie ging met scriptie in, snap je de stress? Haha.

Nu is de stress de deur uit en ben ik lekker aan het genieten van mijn nieuwe baan! Uiteraard blijf ik wel doorgaan met mijn blog en mijn instagram, maar er zullen voorlopig geen nieuwe trainingsschema’s gemaakt worden. Door middel van instagram en mijn blog wil ik jullie informatie blijven geven en motiveren! Wat motiveert jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *