fbpx
sport cadeautips

Sport gerelateerde cadeau tips

Wil je een cadeau kopen voor een sportieveling (in spé) of ben je zelf een sportieveling en moet je nog een verlanglijstje maken. Hieronder vind je wat ideetjes!

50 euro of meer

 • Een sporthorloge

Als je iemand echt wilt verwennen is een sporthorloge een top idee. Ik heb zelf al een aantal jaar een fitbit charge 3, waar ik nog steeds fan van ben.

 • Een workout kledingsetje

Niets is leuker dan je workout starten met een nieuw setje kleding. Probeer wel een beetje te pijlen wat iemand leuk en fijn vindt, dat is namelijk erg persoonlijk. Van een gekleurde broek met een printje tot een standaard zwarte broek met zwart shirt. Ik ben persoonlijk meer van de zwarte kleding, maar ik zie ook veel dames een gekleurd setje rocken. Voor mannen geldt dit natuurlijk ook.

 • Een abonnement of lessenpakket

Wil je iemand echt stimuleren om te gaan sporten, koop dan alvast een paar lessen of een abonnement. Wel even opletten of het niet in het verkeerde keelgat schiet, haha.

 • Shirt van zijn of haar favoriete club

Geef een t-shirt of een trainingspak van diegene zijn favoriete club cadeau. Of mocht diegene een formule 1 fan zijn, is een redbull racing shirt ook een leuk idee!

 • Kaartje voor een wedstrijd

Ik kreeg een aantal jaar geleden voor mijn verjaardag een kaartje voor de finale van het abn amro world tennis tournament in Rotterdam en wat was ik daar blij mee! Dit kan je uiteraard voor alle sporten doen.

Rond de 20 euro

 • Fitnessmat

Deze kan je vinden van een paar euro tot aan 20(+) euro. Uiteraard verschilt de mat dan ook erg in kwaliteit. Maar een fitnessmat is erg fijn om thuis of buiten oefeningen te kunnen doen op de grond.

 • Foamroller

Een foamroller doet je spieren wat losser voelen. Een fijn cadeau voor (fanatieke) sporters die vaak met gespannen spieren rondlopen. Tevens zijn er wat onderzoeken die aantonen dat je range of motion groter wordt en dat je sportprestaties beter zouden worden.

 • Fitness hoelahoep

Leuk als afwisseling!

 • Abweel

Eerlijk gezegd heb ik een haat-liefde verhouding met dit ding. Maar leuk om te hebben en makkelijk om thuis te gebruiken. 

 • Sporttas

Oké iets duurder dan 20 euro, maar echt verliefd op deze! (hint voor de mensen die nog een cadeau voor mij zoeken)

 • Hardloophandschoentjes

Is de persoon waar je een cadeau voor wilt komen een fanatiek buitensporter? Kijk dan eens naar handschoenen. Ik vind die van nike persoonlijk erg mooi en fijn!

Onder de 15 euro

 • Bidon of shakebeker

Wat mij betreft echt iets wat een sporter niet kan missen. Niet iedereen zal een eiwitshake nemen, dus een shakebeker is niet altijd noodzakelijk. Een leuke bidon of waterfles is volgens mij altijd leuk om te krijgen. 

 • Fitnesselastieken

Ook fitnesselastieken zijn ideaal voor een thuistraining. Ook deze kan je vinden in uiteenlopende prijscategorieën. Ik wil je wel aanraden om niet de goedkoopste te kiezen. Hier heb je slechts een paar weken plezier van voordat ze zullen scheuren.

Je hebt elastieken in alle maten in vormen. Naar mijn mening zullen de vrouwen wat meer fan zijn van de weerstandsbanden die je om je benen doet. Hiermee kan je super goed je benen en billen trainen. 

 • Enkelstraps

Nog een cadeautje voor waarschijnlijk over het algemeen vrouwen (mits ze in een sportschool traint) is de enkelstrap. Dit is een band die je om de enkels doet (goh) en daarmee kan je vervolgens met de kabels oefeningen doen voor de billen en benen. Mannen kunnen deze oefening uiteraard ook doen, maar ik zie over het algemeen meer vrouwen deze oefening uitvoeren. 

 • Verlichting

Voor bijvoorbeeld wielrenners, wandelaars of hardlopers is het belangrijk dat zij voorzien zijn van goede verlichting als zij met het donker naar buiten gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *