fbpx
Beweging

Sport gerelateerde cadeau tips

sport cadeautips

Nog een paar weken en het is al kerst en tijd voor cadeautjes! Wil je een cadeau kopen voor een sportieveling (in spé) of ben je zelf een sportieveling en moet je nog een verlanglijstje maken. Hieronder vind je wat ideetjes!

 

50 euro of meer

 • Een sporthorloge

Als je iemand echt heel erg wilt verwennen is een sporthorloge een top idee. Ik heb zelf een fitbit charge 3, waar ik erg fan van ben.

 • Workout kledingsetje

Niets is leuker dan je workout starten met een nieuw setje kleding. Probeer wel een beetje te pijlen wat iemand leuk en fijn vindt, dat is namelijk erg persoonlijk. Van een gekleurde broek met een printje tot een standaard zwarte broek met zwart shirt. Ik ben persoonlijk meer van de zwarte kleding, maar ik zie ook veel dames een gekleurd setje rocken. Voor mannen geldt dit natuurlijk ook.

 • Een abonnement op een sportschool of een pakket met lessen

Wil je iemand echt stimuleren om te gaan sporten, koop dan alvast een paar lessen of een abonnement. Wel even opletten of het niet in het verkeerde keelgat schiet, haha.

 • Shirt van zijn/haar favoriete club

Geef een t-shirt of een pak van diegene zijn favoriete club cadeau.

 • Kaartje voor een wedstrijd

Ik kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag een kaartje voor de finale van het abn amro world tennis tournament in Rotterdam en wat was ik daar blij mee! Dit kan je uiteraard voor alle sporten doen.

 

Rond de 20 euro

 • Fitnessmat

Deze kan je vinden van een paar euro tot aan 20(+) euro. Uiteraard verschilt de mat dan ook erg in kwaliteit. Maar een fitnessmat is erg fijn om thuis of buiten oefeningen te kunnen doen op de grond.

 

 • Foamroller

Een foamroller doet je spieren wat losser voelen. Een fijn cadeau voor (fanatieke) sporters die vaak met gespannen spieren rondlopen. Tevens zijn er wat onderzoeken die aantonen dat je range of motion groter wordt en dat je sportprestaties beter zouden worden.

 • Fitnesshoelahoep

Ik heb hier zelf geen ervaring mee, maar ik zie dit veel voorbij komen op het internet.

 • Abweel

Als je dit nog niet vaak hebt gedaan is dit een super leuke en frustrerende tool om te gebruiken. Dit is een wieltje die je gebruikt om je buikspieren te trainen.

 • Sporttas

Altijd een leuk cadeau! 

 

Onder de 15 euro

 • Hardloophandschoentjes

Is de persoon waar je een cadeau voor wilt komen een fanatiek buitensporter? Kijk dan eens naar handschoenen. Ik vind die van nike persoonlijk erg mooi en fijn!

 • Bidon of shakebeker 

Wat mij betreft echt iets wat een sporter niet kan missen. Niet iedereen zal een eiwitshake nemen, dus een shakebeker is niet altijd noodzakelijk. Een leuke bidon of waterfles is volgens mij altijd leuk om te krijgen. 

 • Fitnesselastieken

Ook fitnesselastieken zijn ideaal voor een thuistraining. Ook deze kan je vinden in uiteenlopende prijscategorieën. Ik wil je wel aanraden om niet de goedkoopste te kiezen. Hier heb je slechts een paar weken plezier van voordat ze zullen scheuren.

Je hebt elastieken in alle maten in vormen. Naar mijn mening zullen de vrouwen wat meer fan zijn van de weerstandsbanden die je om je benen doet. Hiermee kan je super goed je benen en billen trainen. 

 • Enkelbanden

Nog een cadeautje voor de vrouwen (mits ze in een sportschool traint) is de enkelband. Dit is een band die je om de enkels doet (goh) en daarmee kan je vervolgens met de kabels oefeningen doen voor de billen en benen. Mannen kunnen deze oefening uiteraard ook doen, maar ik zie over het algemeen meer vrouwen deze oefening uitvoeren. 

 • Verlichting

Voor bijvoorbeeld wielrenners, wandelaars of hardlopers is het belangrijk dat zij voorzien zijn van goede verlichting als zij met het donker naar buiten gaan. 

 • Try-out box 

Bijvoorbeeld xxlnutrition heeft een gift box met allemaal producten en supplementen er in. Ook de body en fit heeft verschillende verrassingsboxen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *