fbpx
Wandelbootcamp

Wandelbootcamp

Waarom?

Wandelen is ontzettend gezond. Dagelijks wandelen verlaagt de bloeddruk, verbetert de conditie van het hart en de bloedvaten én verlaagt het risico op diabetes type 2. Tevens werkt wandelen tegen stress, neerslachtige gevoelens en angst.

Daarnaast kan beginnen met sporten een grote stap zijn. Helemaal als jij jezelf ziet als een ‘niet-zo-sportieveling’. Ik wil je graag helpen om te laten zien dat sporten niet zo eng of heftig hoeft te zijn. Deze wandelbootcamp is dus echt iets voor jou als je de reguliere sportaanbieders te intensief of spannend vindt.

Wat is een wandelbootcamp?

Ken je een bootcamp? Waarbij mensen hardlopen en oefeningen doen? Ditzelfde doen wij, maar dan oefeningen afgewisseld met stukjes wandelen. De oefeningen zullen veelal met lichaamsgewicht zijn en soms met wat gewichtjes of elastieken. De oefeningen zijn spier- en botversterkende oefeningen. Meer spiermassa zorgt voor een hogere verbranding in rust.

Waar?

We starten op de parkeerplaats bij de Gebrandylaan aan de kant van de Westerlijke parallelweg (bij de skatebaan). In Leerdam!

Is het iets voor mij?

Allereerst mag je altijd een proefles doen. Het is mijn doel om sporten en bewegen laagdrempelig aan te bieden. Een proefles is dan het begin.

Als oefentherapeut Cesar, mag ik mijzelf beweegexpert noemen. Ik heb kennis over het lichaam en de dysfunctie die het lichaam soms met zich meebrengt. Ik zal dus altijd kijken naar de uitvoering bij oefeningen en eventuele vervangende oefeningen aanbieden.

Kosten

Via deze link kan je een 10 rittenkaart bestellen. Deze kost 60 euro. Mochten de ritten niet volgemaakt kunnen worden, door mijn toe doen. Bijvoorbeeld door te weinig deelnemers, krijg je het bedrag van de niet-gebruikte ritten terug. Heb je zelf geen zin meer? Dan ben je uiteraard wel de betaalde ritten kwijt.

Wat heb je nodig?

Om deel te nemen is het fijn als je lekker zittende schoenen hebt, waar je goed mee kunt lopen. Zorg dat je goede warme sportkleding aan hebt. Laagjes zijn aan te raden! Neem een flesje water mee en zorg voor iets van verlichting als je mee doet in de donkere uren.

Wanneer?

Op dinsdagavond om 20 uur. Een training duurt tussen de 45 en 60 minuten. Heb je wel interesse, maar kan je niet op dinsdagavond? Laat even je gegevens achter. Bij voldoende animo voor bijvoorbeeld een ochtend, kan ook deze groep van start gaan.

Voor vragen of voor een gratis proefles stuur een mailtje naar fitenjoy@outlook.com of een berichtje naar 0621117617.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN